You are here: Home / Мебели / Антиво Арт

Антиво Арт

Хасково 0888 828 010, 0886 609 691

Антиво Арт

Думата, с която най-точно може да се изобрази фирмата е „уникалност“. Пълно съобразяване с потребностите и вижданията на клиента за „неговите“ мебели, обзавеждане, къща. Целта е да се привлекат клиенти с предпочитания към уникалното и стилното. Силна страна на фирмата е изработката на мебели и декоративни елементи от масивна дървесина, комбинацията й с МДФ, метал, стъкло. С дългогодишен опит базиран от 2 поколения назад дърводелци, ние продължаваме да се развиваме. Като 3-то поколение имаме нови виждания и свежи идеи. Натрупали сме техника и оборудване, с която безпроблемно изработваме поръчките си.

С годините и всяка изминала поръчка, ние навлязохме в нишата с „бутикова мебел“ и идеята ни е да вървим в тази посока. Харесва ни сме, защото предлагаме на клиентите си качество, свобода в дизайна на изделията, иновации и артистизъм. Подбираме и работим с водещи фирми, от който закупуваме механизми и материали за изпълнение на нашите изделия.

Силна страна на фирмата е изработката на мебели и декоративни елементи от масивна дървесина, комбинацията й с МДФ, метал, стъкло.

 

 

Comments are closed.

Scroll To Top