You are here: Home / Магазини / Анималия

Анималия

Варна, бул. 3-ти март 30 А 052 50 60 88

Анималия

Анималия е създадена във Варна през 2005 г. и започва дейността си като склад на едро за храни и аксесоари за домашни любимци. През 2006 г. фирмата започва да внася стоки от редица водещи европейски производители, на които в момента е изключителен представител за България.

В момента нашата компания разполага със склад от 1000 кв.м и с изключителното разнообразие от над 10000 артикула е лидер на пазара за храни и аксесоари за домашни любимци. Също така Анималия е дистрибутор за източна България на най-големият производител на гранулирани храни в България – Фуражни храни – Ловеч.

През 2006 година Анималия отваря първия си зоомагазин във Варна , в момента веригата зоомагазини Анималия е с 9 обекта на територията на гр.Варна и е фактор на пазара в търговията на дребно с живи животни, храни и аксесоари за тях.

Нашата компания разполага с добре развита логистична мрежа в цялата страна, чрез собствена дистрибуция и в партньорство с куриерски фирми доставяме нашите продукти до вратата на всеки зоомагазин, ветеринарен кабинет или хипермакет в страната.

Анималия е създадена във Варна през 2005 г. и започва дейността си като склад на едро за храни и аксесоари за домашни любимци. През 2006 г.

Comments are closed.

Scroll To Top