You are here: Home / Суровини / Амстоун – мивки за баня от изкуствен камък

Амстоун – мивки за баня от изкуствен камък

Плевен 0898 40 50 99, 0888 49 34 34

Амстоун – мивки за баня от изкуствен камък

В днешно време, баня покрита изцяло с теракота, фаянс или гранитогрес, не може да се нарече модерна. По-скоро е поизтъркана класика. Съвременните душ кабини или паравани, в комбинация с добра вентилация, изолират напълно зоната за къпане, така че останалата част от помещението е напълно суха и без мухъл.

В една модерно обзаведена баня, плочки ще има на пода и по стените в зоната за къпане, останалата част от банята ще бъде покрита с декоративна мазилка или специална боя. Освен всичко друго, това съкращава времето за работа в банята и процесите по съхнене. Също така, дава възможност ако след време, цветовете и декорите омръзнат, да бъдат лесно подменени с много по-малко труд и средства, без да се налага къртене и разбиване.

В САЩ всички бани се изграждат по този начин, дори на пода се поставя обикновен ламиниран паркет, винилови плочки, много често и балатум, вместо теракот или гранитогрес. На запад също е много разпространен този вид бани, а напоследък, бавно и несигурно тази тенденция започва да навлиза и у нас.

Ние от Амстоун, предлагаме такова решение. Вместо плочки по стените в зоната за къпане, изработваме и поставяме цели панели, от изкуствен мрамор гранит и оникс, в същият цвят от който е изработена мивката. Поради липсата на фуги, при такова изпълнение, значително се улеснява подръжката и почистването на банята.

В днешно време, баня покрита изцяло с теракота, фаянс или гранитогрес, не може да се нарече модерна. По-скоро е поизтъркана класика.

 

Comments are closed.

Scroll To Top