You are here: Home / Строителство / Алфа контрол ДДД ЕООД

Алфа контрол ДДД ЕООД

    Нова Загора, ул. Ангел Кънчев 24  0897 80 01 30

Алфа контрол ДДД ЕООД – Нова Загора

Основната дейност на Маратон е посредничество при покупко – продажба, наемане, отдаване под наем, консултации, оценки и управление на недвижими имоти. Специализирана е да обслужва български и чуждестранни клиенти. В дългогодишната си работа на пазара на недвижими имоти, фирмата е спечелила доверието и признанието на своите клиенти, като коректен, отговорен и дискретен посредник.

Основни принципи за работа на агенция за недвижими имоти Маратон са защита на инвестициите на своите клиенти, изграждане на доверие към бранша, стремеж към висок професионализъм, компетентност, коректност и високо ниво на интеграция с колеги, коити са доказали своята лоялност и професионална етика. Фирмата рекламира своята дейност в престижни регионални и национални медии, и посредством Интернет и чуждестранни партньори предлага своите услуги извън пределите на България.

Главна цел, която сме си поставили като екип е да предлагаме на нашите клиенти актуални и качествени оферти, както и професионално обслужване, което да осигури сигурността на клиента през целия му път от решението за придобиване на имот до окончателната му покупка, съответно продажба или наемни отношения. Нашите клиенти могат да разчитат на пълно съдействие и обективно мнение от страна на екипа на агенция Маратон.

Основната дейност на Маратон е посредничество при покупко – продажба, наемане, отдаване под наем, консултации, оценки и управление на недвижими имоти.

Comments are closed.

Scroll To Top