You are here: Home / Услуги / Алекс ТД ЕООД

Алекс ТД ЕООД

Симитли 0887 30 61 75 / 0876 70 02 70

Алекс ТД ЕООД

Алекс-ТД ЕООД е създадена 2005г с основна дейност международен транспорт и логистика. Разполагаме с 5 влекача, Евро 5, ДАФ, година на производство 2011-2013 и 5 полу ремаркета-Шмиц, меги. Осъществяваме превоз на стоки /конфекция, суровини, опасни товари АДР, храни и напитки, строителни материали /от мястото на производство до складови бази на клиенти.Добри сме в превоза на производствена техника, машини и др.

Фирмата се управлява от опитен екип в мое лице и съпруга ми Йордан Христов. Знанията и опита ми в областта на финансовия мениджмънт и контрол в комбинация с дългогодишния опит на Йордан Христов като механик и шофьор, ни правят конкуренти на пазара на транспорти услуги.

За нас водещо е качеството, а не количеството. Стремим се да бъдем добре информирани и в крак с постоянно променящите се закони и норми, регулиращи транспортната дейност, както и да отговарям на все повече повишаващите се изисквания и нужди на нашите клиенти.Работим с водещи европейски спедиции като DHL,C.H.R Robinson,Arcese,Dema Service, Fercam,DSV .

Транспортни фирми Благоевград

Алекс-ТД ЕООД е създадена 2005г с основна дейност международен транспорт и логистика. Разполагаме с 5 влекача, Евро 5, ДАФ, година на производство 2011-2013 и 5 полу ремаркета-Шмиц, меги.

Comments are closed.

Scroll To Top