You are here: Home / Строителство / Аква Билд М

Аква Билд М

    София, ул. Борис Димовски 12  

Аква Билд М

АКВА БИЛД М – ЕООД българска компания,която е специализирана в строителство на басейни, оборудване за басейни, проектиране на басейни, изграждане на басейни, ремонтни дейности на басейни и поддръжка на басейни, изграждане на сауни, изграждане на парни бани, проектиране на СПА центрове и изпълнението им. Във фирмата работят висококвалифицирани служители и работници от самото й създаване и до днес. С разширяване на дейността, новопостъпилите старателно се подбират и обучават според нашите изисквания.

Ние създаваме индивидуални проекти, които отговарят изцяло на специфичните нужди, цели и очаквания на всеки клиент. Нашата цел е да помогнем мечтата ви за собствен басейн и СПА център да се сбъдне. Ние изпълняваме нашите обекти качествено и в срок, те са безопасни за ползване и са естестически издържани. Създаваме качествен продукт, напълно съобразен с вашия бюджет. Вашето пълно удовлетворение е нашата цел.

Ние разбираме, че нашата работа трябва да има по-малко въздействие върху околната среда и заради това стремежът ни е да проектираме по-ефективни системи за контрол, използващи по-малко енергия за всички инсталации на плувния басейн и СПА центъра.

Проектиране на басейни София

АКВА БИЛД М – ЕООД българска компания,която е специализирана в строителство на басейни, оборудване за басейни, проектиране на басейни, изграждане на басейни, ремонтни дейности на басейни и поддръжка на басейни, изграждане на сауни, изграждане на парни бани, проектиране на СПА центрове и изпълнението им.

Comments are closed.

Scroll To Top