You are here: Home / Туризъм / АКВАТРАКС ЕООД

АКВАТРАКС ЕООД

с. Лозенец , м.с Иванови Колиби 3 0898 506 862, 0898 506 877

АКВАТРАКС ЕООД

Ние сме екип от професионалисти в предлагането на разнообразни атракции. Нашите услуги ще Ви предоставят множество приятни емоции, които ще Ви откъснат от сивото ежедневие. Предлагаме Ви незабравими изживявания с морски спортове, които ще Ви потопят във вълшебството и романтиката на тихите заливи. Фирма АКВАТРАКС ЕООД предлага водни забавления – джетове, водни колела, водни ски, банан и иновативни водни атракции. Всички любители на екстремните спортове могат да се насладят на ФЛАЙБОРД, с който да повишат нивото на адреналина си. Флайборда е иновация във водните спортове, която от скоро се предлага в България. С него може да полетите над водата до 8 метра, да се гмуркате като делфин и правите водни салта.

Фирмата разполага с професионалисти в сервизната дейност на лодки, яхти, джетове и извънбордови двигатели. Може да разчитате на нас и нашия професионализъм и бързина!

Ние сме екип от професионалисти в предлагането на разнообразни атракции. Нашите услуги ще Ви предоставят множество приятни емоции, които ще Ви откъснат от сивото ежедневие.

Comments are closed.

Scroll To Top