You are here: Home / Услуги / Агенция САСИТ БГ

Агенция САСИТ БГ

  Варна, ул. Генерал Цимерман 12, партер 25  0895 232 724 / 052 993 648

Агенция САСИТ БГ

Специализирана Агенция за преводи и легализация САСИТ БГ – Варна е водеща Агенция за предоставяне на професионални преводи с високо качество и легализация на документи. Агенцията предлага преводи от и на 30 езика и легализация на документи. Ние работим активно с повече от 40 висококвалифицирани преводачи, специализирани в различни области. Всички преводачи подписват декларация, удостоверяваща верността на превода и гарантирано неразгласяване на информацията от преведения текст.

Екипът на САСИТ БГ работи:

С максимална гъвкавост за постигане на общата цел. Осигурява перфектна координация между различните звена: клиент – преводач – редактор – оформление – куриер – клиент. Точно и коректно изпълнява поръчката в процеса на целия превод.

Отговорност и гаранции при предоставяне на качество:

Внимателно анализираме текстовете, формата на файла, графичния дизайн и правим избор на преводач или екип от преводачи. Предлагаме редакционен преглед и строго контролиране на определените срокове.

Екипът на Агенция Сасит БГ гарантира качество, точност и ефективност за вашите поръчки. Предоставяме консултации по оформление, превод и легализация на официални документи, които осигуряват признаването във всяка страна. Гарантираме високо качество на крайния продукт. Всички преводи на езиците, които предлагаме, са в съответствие с най-високите стандарти и най-добрите международни практики.

Сигурност:

Не разпространяваме информацията, която сте ни поверили. Всички документи и лични данни ще бъдат обработвани съгласно Закона за защита на личните данни www.privacy.gateway.bg; Оригиналите на документите ви не напускат нашия офис и не съществува възможност от загуба. Агенция за преводи „САСИТ БГ”предлага преводачески услуги на различни езици на най-ниските цени. Ако имате нужда от превод на документ, без значение от областта, не се колебайте да се свържете с нас на адреса на офиса.

Специализирана Агенция за преводи и легализация САСИТ БГ – Варна е водеща Агенция за предоставяне на професионални преводи с високо качество и легализация на документи.

Comments are closed.

Scroll To Top