You are here: Home / Услуги / Агенция за траурни ритуали МЕМОРИУМ

Агенция за траурни ритуали МЕМОРИУМ

    София, ул. Опорска река № 3  0889 41 70 06 / 02 936 60 77

Агенция за траурни ритуали МЕМОРИУМ

Агенция за траурни ритуали МЕМОРИУМ е създадена през 2002 година.

Вече десет години, ние работим за повишаване качеството на стоките и услугите свързани с погребенията/кремациите и съпътстващите ги ритуали.

От първия ден на създаването си агенцията (бюрото) е стъпила здраво на пазара за погребални стоки и услуги с постоянната си непримиримост за въвеждане на нови, по-добри и по-качествени материали, стоки и условия свързани с погребението или кремацията на вашия близък, роднина или приятел.

Още през октомври 2005 година бяхме първите които премахнахме ръчно надписаните временни надгробни знаци, нужни за всяко погребение или кремация, посредством ПВЦ-режещ плотер. Благодарение на това новаторство вече в продължение на седем години от този начин на изписване се възползват, както нашите клиенти, така и нашите колеги от погребалния бранш.

Ние бяхме първата погребална агенция(бюро) която инвестира в склад за ковчези, драперии, фенери, кръстове,траурни шалове и още много други артикули свързани с погребението или кремацията на Ваш близък,роднина или приятел за неговото достойно изпращане. При нас специализирания транспорт, съхранението в хладилна камера, санитарната подготовка на покойника и цялата гама от погребални потреби са разположени под един покрив на площ от 400 кв.м., за да можем изцяло покрием на много високо ниво Вашите изисквания свързани с погребението или кремацията.

За тази цел през август 2010 година построихме новата си база в близост до Централни софийски гробища находяща се на ул.”Опорска река”N 3 с два офиса, склад за погребални потреби (на площ от 330 куб.м.), две хладилни камери за общо съхранение на покойници с 48 места и една за самостоятелно (ВИП) съхранение с което за пореден път отговорихме на високите изисквания на нашите клиенти и бизнес партньори в бранша.

С гордост можем да кажем, че от първия ден на създаването си ние работим единствено и само за лоялна конкуренция и високо качество в погребалния бранш доказателство за което са големия брой бизнес клиенти от София и цялата страна.

Ние реално сме първата частна погребална борса в която 24 часа, седем дни от седмицата може да намерите абсолютно всичко нужно за погребение или кремация.

От 2005 година сме член на най-старата и реално работеща браншова организация „Съюз на погребалните фирми в България”. Благодарение на членството си ние постоянно работим за разбиването на монопола , некоректните практики в бранша и за повишаване качеството на стоките и услугите предлагани от нас.

Управителите на МЕМОРИУМ гарантират, че всички клиенти обърнали се към нас ще бъдат обслужени с висок морал, чувство за отговорност и професионализъм. Под наше ръководство действа екип от професионалисти постоянно повишаващи своята квалификация с което целим коректност и професионализъм .

Вече десет години, ние работим за повишаване качеството на стоките и услугите свързани с погребенията/кремациите и съпътстващите ги ритуали.

Comments are closed.

Scroll To Top