You are here: Home / Строителство / Агенция за недвижими имоти Явлена

Агенция за недвижими имоти Явлена

    Шумен, ул. Съединение 68  054 800 556 / 0887 274 778

Агенция за недвижими имоти Явлена

Агенция Явлена е една от първите и най-значими агенции за недвижими имоти в България. Основана през 1992 г., Явлена е изцяло българска компания и фокусът й е българският пазар на недвижими имоти. С изградената си национална клонова мрежа компанията обслужва своите клиенти на територията на цялата страна.

Явлена предлага пълен спектър от посреднически услуги. За компанията работят над 150 професионалисти, които се грижат за качеството на предоставената услуга-резултат от дългогодишен опит и установени традиции.

Отдел покупко-продажби е разпределен по географски райони в страната. По този начин професионалистите се посвещават на конкретния район, задълбочават познанията си и предоставят качествена и своевременна информация. В комбинация със специализираните обучения, които получават те успяват да договарят по-добри условия за своите клиенти.

Отдел Наеми е изцяло посветен на наемния пазар на всички видове недвижими имоти в България.

Агенцията разполага с оценители на недвижими имоти,машини и съоръжения,трайни насаждения. Сътрудничи с Държавни институции, банки, приватизационни и инвестиционни фондове, посолства и граждани .

Агенция Явлена е една от първите и най-значими агенции за недвижими имоти в България. Основана през 1992 г., Явлена е изцяло българска компания и фокусът й е българският пазар на недвижими имоти.

Comments are closed.

Scroll To Top