You are here: Home / Електричество / АВ Лайтинг ЕООД

АВ Лайтинг ЕООД

София, жк. Дружба 2, бл.285 0898 568 287

АВ Лайтинг ЕООД

От 2005 г. фирмата се специализира в изграждане и проектиране на всякакъв тип електрически инсталации и по-специално в съвременни осветителни системи.

С времето се усъвършенствахме благодарение на натрупания опит в обучението на персонала и сътрудничеството с редица организации, магазини, дизайн студия и архитектурни бюра. Но нищо от изброените не ни вдъхновяваше така, както го правите вие – клиентите.

Благодарение на работа с вас, ние се стремим да постигаме все по-добри резултати – това е наша кауза. Защото ако си струва да сте удовлетворени, си струва да сте удовлетворени напълно. Абсолютно всичко, което проектираме, изграждаме и правим, е съгласувано както с вашите изисквания, така и с българските и европейски стандарти в електроизграждането по начин, който ви удовлетворява напълно.

От създаването на фирмата екипът е неизменно същия – изграден от амбициозни и квалифицирани професионалисти, способни да се справят с всякакви предизвикателства – от изграждането на комунално-битови електрически инсталации до сложни информационни и високотехнологични системи.

Това предпоставя почти неограничени способности в тази сфера, но ние вие уверяваме, че на нас може да се доверите. През тази година създадохме отдел за дизайн – концепции, в които са съчетани не само самите електрически компоненти, а цялостни, комплексни интериорни и/или екстериорни решения, което има за цел оптимизиране на средствата и качествено изпълнение в един стил и хореография.

Тъй като всеки детайл е важен за нас – всеки цвят, всеки нюанс, всеки материал и всяка форма, ние сме длъжни постоянно да се развиваме и вярваме, че винаги има поле за развитие. Фирмата цели да създава изключителни концепции и не може да допусне компромис в който и да е аспект на работата – от доставката на качествени материали и разработването на проект до акуратното изпълнение на която и да е задача.

Не можем да си позволим да създаваме продукт, без да сме го проектирали, защото не можем да очакваме от друг изискванията ,които сме си поставили на нас самите. Ние зависим от вас и само от вас. Ето защо сме се опитали да затворим цикъла на нашата концепция от консултацията през проектирането до изработването на финалния продукт – вашата усмивка от свършената работа. Разполагаме със софтуерни приложения и програми, с които изготвяме цялостни светлотехнически и архитектурни проекти.

Целта на нашата работа е да предложим качествен проект за всяка от системите, които нашите клиенти планират за своите сгради. Проектите ни следват изискванията на инвеститора, както и съвременните тенденции и общоприетите стандартите в бранша. Нашият екип не се ограничава само с едно единствено проектантско решение. Винаги разработваме няколко варианта, за да сме сигурни, че клиентът ще направи най-добрия избор и резултатът ще е най-близо до очаквания.

С времето се усъвършенствахме благодарение на натрупания опит в обучението на персонала  и сътрудничеството с редица организации, магазини, дизайн студия и архитектурни бюра. Но нищо от изброените не ни вдъхновяваше така, както го правите вие – клиентите.

Comments are closed.

Scroll To Top