You are here: Home / Автомобили / Автоцентър Маккуин

Автоцентър Маккуин

    Велико Търново, ул. Магистрална 30 0899 185 656

Автоцентър Маккуин

Фолиата за автомобилни стъкла са проектирани да подобрят външният вид на колата Ви, да осигурят нужната ефективност и да защитят вашата инвестиция. Известни със своята цветова стабилност и патентованата устойчива на надраскване повърхност, фолиата са трайни и не изискват допълнителна поддръжка.

Авто фолиото за слънцезащита има способността да защити колата Ви от вредните UV лъчи и по този начин да намали избеляването на тапицерията.Противоударното фолио за автомобилни стъкла има способността да Ви осигури невидим щит. Фолиото за защита на боята предпазва автомобила от надраскване.То е напълно прозрачно и притежава много издръжливо на температурните условия лепило.

Фолиото за коли на е термосвиваемо и самозалепващо. Вие имате възможността да избирате между много серии, които предлагат фолиа с различна затъмненост и цвят. Преди да изберете фолио за автомобилни стъкла, Вие трябва да сте запознати с неговите технически характеристики.

Всяко фолио притежава уникално качество и гаранция и всичко това на приемлива цена. Затъмняването (тонирането) на автомобилни стъкла с не отнема много време стига монтажа да се извършва от професионални ни монтажисти.

Фолиата за автомобилни стъкла са проектирани да подобрят външният вид на колата Ви, да осигурят нужната ефективност и да защитят вашата инвестиция.

Comments are closed.

Scroll To Top