You are here: Home / Автомобили / Автосервиз Андреа 07

Автосервиз Андреа 07

Варна, бул. 3-ти март 0887 757 612 / 0896 639 361

Автосервиз Андреа 07

Автосервиз Андреа 07 се намира в гр. Варна, на бул. Трети март (КООП Търговия 1). Разположен е на площ 1 дка., 350 кв. м. застроена площ с паркинг за 20 автомобила.

Автосервиз Андреа 07 е специализиран в експресното извършване на тенекеджийски, бояджийски и монтьорски услуги на леки и лекотоварни автомобили от всички марки. Автосервизът раполага с висококвалифициран екип и модерна техническа база. Построена е сериозна модерна сграда, внедрено е ново модерно оборудване в автосервиза с цел, добро качество на извършваните услуги и условията за работа на персонала.

Автосервизът разполага общо с 8 работни поста. В автосервиза са наети по трудов договор 6 специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в обслужването на различни марки автомобили. Управлението на производствения процес и финансовата дейност се осъществява от 2-ма души административен персонал.

Периодично отделните звена от производствения персонал преминават специализирано обучение за внедряване на нови технологии в ремонта на автомобилите, за прилагане на съвременни системи за отчитане и заплащане на вложения труд съобразно качеството на извършените операции и др.

Въз основа на сключения договор при извършване на автобояджийските услуги се използват материали и технологии за нанасянето им на фирма DuPont. Концернът DuPont е американски с 200 годишна история и е известен по цял свят с перфектните качества на производствата си, в който и да било бранш, а така също и умерената си ценова политика. Благодарение на това и на прогресивната си насоченост към продукти, съобразени с опазването на околната среда, се появяват нови, добре приети от купувача продукти с, които DuPont-Autorefinish се налага успешно и възходящо на българския пазар.

CHROMAX е водоразтворима автобоя, voc-продукт, система на водна база с уни-металик и перлен ефект. Прилага се като двуслойна автобоя за автомобили, готова е за употреба, има безупречна покривност и точност на цветовете.

Използва се смесителна система за получаване на определен цвят от всички видове авторепаратурни лакове.

Продуктите DuPont Refinish доказват своето високо качество и производителност и са съобразени с опазване на околната среда. В областта на автобоите нашият асортимент задоволява всички възможни желания.

За миксиране на съответните цветове по формули, предлагаме уникална миксмашина с автобои марка DuPont. Боите се приготвят на място в автосервиза по специални рецепти, с което гарантираме прецизна точност на цветовете.

Разполагаме с две професионални бояджийски камери за всички видове леки и лекотоварни автомобили, с помощта на които качеството и завършения вид на автомобила е на високо ниво.
Автосервизът разполага с добре уредена складова база за съхранение на авточасти и принадлежности.

Автосервиз Андреа 07 безспорно ще докаже и изгради името си върху неизменна коректност към своите партньори, гъвкавост и професионализъм. Нашият приоритет е да отговаряме на постоянно завишаващите се изисквания на клиентите ни, като им предлагаме широка номенклатура от качествени продукти и услуги на конкурентни цени, прилагайки най-високите стандарти по отношение на коректността и екпедитивността.

Автосервиз Андреа 07 се намира в гр. Варна, на бул. Трети март (КООП Търговия 1). Разположен е на площ 1 дка., 350 кв. м. застроена площ с паркинг за 20 автомобила.

Comments are closed.

Scroll To Top