You are here: Home / Автомобили / Автомивка Раковски

Автомивка Раковски

Раковски, ул. Тодор Каблешков 23 0885 539 155

Автомивка Раковски

Ние Ви предлагаме пране и освежаване на тапицерии на всички видове леки и товарни автомобили, бусове, автобуси включително кожени автосалони и гюруци на кабриолети, измиване и освежаване на интериора и екстериора. Полиране на МПС, потъмнели фарове и хромирани повърхности.

Безпрахово изтупване и изпиране на холови гарнитури, матраци, дивани, кухненска мека мебел, столове, кресла, възглавници, завивки, одеала, губери, килими, мокети, пътеки и всички видове застилъчни повърхности.

Целогодишно, на място при клиента в удобно за Вас време с професионална почистваща техника “Rainbow”, “Profi Europe” и “Lavor”. Професионално почистане на офиси, складови и производсвени помещения и домове. Извозване отпадъците за наша сметка.

Всички дейности се извършват с щадящи околната среда препарати с гаранция за качеството на конкурентни цени в удобно за Вас време. Издаваме и данъчна фактура за корпоративните ни клиенти.

Ние Ви предлагаме пране и освежаване на тапицерии на всички видове леки и товарни автомобили, бусове, автобуси включително кожени автосалони и гюруци на кабриолети, измиване и освежаване на интериора и екстериора.

Comments are closed.

Scroll To Top