You are here: Home / Автомобили / Автокомплекс Панагюрище

Автокомплекс Панагюрище

Панагюрище, ул.Г. Бенковски 100   0357 63 011 / 0879 831 679

Автокомплекс Панагюрище

Автокомплекс Панагюрище е собственост на фирма Автокомплекс Панагюрище. Автокомплекса се състои от автосервиз, магазин за авточасти, автомивка и заведение за бързо хранене. В автосервиза се обслужват всички марки и модели леки, лекотоварни автомобили и микробуси. Разполага с необходимото автосервизно оборудване и шест души квалифициран персонал.

Представени са 7521 магазини за авточасти, автосервизи, вносители и производители на авточасти, масла, гуми, акумулатори и др. продукти за всички видове автомобили в София, Пловдив, Варна, Бургас и останалите области в страната.

За всяка от областите магазините за авточасти и автосервизите за леки автомобили са обособени по три признака:

  • Магазини за авточасти и автосервизи по групи марки автомобили – немски, френски, италиански, японски и корейски, други марки.
  • Магазини за авточасти и автосервизи по системи на автомобила – спирачна система, двигател, ходова част, трансмисия, гуми и др.
  • Магазини за авточасти и автосервизи в областните центрове, други населени места и районите в София, Пловдив,Варна, Бургас.

В страницата за авточасти и автосервизи за всяка от областите са откроени фирмите с търговски интерес към потребителите от областта: авточасти втора употреба, търговци на едро и доставки по куриер, сервизно и гаражно оборудване, резервни части и сервиз за микробуси, товарни автомобили и автобуси, ремаркета и надстройки.

В автосервиза се обслужват всички марки и модели леки, лекотоварни автомобили и микробуси. Разполага с необходимото автосервизно оборудване и шест души квалифициран персонал.

Comments are closed.

Scroll To Top