You are here: Home / Автомобили / Автокозметичен център МАНИЯ

Автокозметичен център МАНИЯ

Велико Търново 0887 208 141 / 0887/000 178

Автокозметичен център МАНИЯ

Автокозметичен център МАНИЯ е създаден през 2005 година с една цел – да предлага разнообразни, качествени и бързи автокозметични услуги на едно място. Въоръжен с всички нужни средства, знания, умения и качества, екипът, който работи в автоцентър МАНИЯ, предоставя най – качествената услуга в сферата на авто-козметиката и авто-профилактиката в цяла северна България. Знанията на работещите в автокозметичен център МАНИЯ са подкрепени и надлежно сертифицирани от водещи световни фирми в сферата на авто-козметиката. Доверете автомобила си на нашия екип и всички Ваши искания ще бъдат изслушани с внимание, както и ще Ви бъде даден професионален съвет.

Георги Бялков – Управител Автоцентър

Изградил бизнеса си със собствените си ръце и много труд, и с повече от 10 годишен опит в сферата на автомобилната профилактика и козметика, той стриктно спазва поетите ангажименти.

Във Велико Търново множество коли са преминала през ръцете му и това си личи по хилядите затъмнени авто стъкла и карбонови капаци и тавани, които могат да се видят по улиците.

И тъй като за него най-важен е доволния клиент, Георги се старае до най-малките подробности и детайли.

Притежава сертификати за изключителните си умения да работи с продуктите и фолиото на 3M, SunTek, SunGard и Madico, което потвърждава качествата му на професионалист и коректен партньор.

Румен Бялков – Управител Автомивка

В съдружие с брат си менажират най-добрия автокозметичен център – МАНИЯ. Румен управлява с успех автомивката и тя вече има наложено име на пазара във Велико Търново като мястото, където може да преобразите колата си.

Бързината на него и екипа му, отличните резултати и усмивките по лицата на клиентите са доказателство, че за Румен няма невъзможни неща и всичко може да бъде изчистено до блясък.

Сертифициран от немската фирма SONAX като успешно преминал пълен курс на обучение за работа с продуктите им. Натрупаните във времето знания и умения позволяват на Румен да вникне в дълбочина в желанията на клиентите си и да ги осъществи.

Автокозметичен център МАНИЯ е създаден през 2005 година с една цел – да предлага разнообразни, качествени и бързи автокозметични услуги на едно място.

Comments are closed.

Scroll To Top