You are here: Home / Услуги / Абстракта ООД

Абстракта ООД

Харманли 0886 43 36 35

Абстракта ООД

Уважаеми младоженци,

След години когато вкусът на сватбеното вино избледнее, когато всяка емоция, усмивка и поглед бъдат забравени тогава само сътвореното от Вашия сватбен фотограф ще бъде от значение.

Фотографията не е само технически метод за заснемане на хора и събития, тя е едино от най въздействащите и достъпни изкуства.Ето защо фотографа на Вашата сватба не трябва да е само добър фоторепортер, който да документира събитието, а трябва да е доказан творец , фотограф-художник владеещ не само принципите на осветлението и композицията , но и да е дарен с психологически усет за мигновена реакция, да бъде генератор на оригинални идеи, които да реализира заедно с Вас.

Трябва да може да вижда във Вас красивото и чаровното за да ги превърне в изящен спомен. Сватбената фотография е голямо предизвикателство за всеки фотограф.Снимането на сватбени тържества е отговорност към хората поверили на непознат човек да запечата по най впечатляващ начин сватбения ден.

Използуването на втори фотограф, което предлагаме/ понякога като бонус/ има две предимства, разнообразие на гледните точки и двйно по голям шанс за улавяне на важните мигове от сватбата.

Дългогодишният опит като фотограф-художник /вижте повече www. Abstraktabg.com / ми е създал както усета да уловя точния миг, така и умението да провокирам неочаквани за младоженците ситуации в които те са най естествени за снимане.За целта препоръчвам една предварителна среща с Вас в която да обсъдим предпочитания за снимките, любимте Ви места за артфотосесия, идеи и предложения, както и да уточним подробностите по сценария на сватбеното тържество.

Режисирането и постъновъчната фотография също високо ценя и практикувам . Предлагам и класическа фотосесия в студио, която доста колеги подценяват. По време на специалните артфотосисии, както в студиото ,така и в природна среда, аз и екипът ми предразполагаме максимално младоженците към естественото им поведение, като по този начин успяваме да уловим уникалното излъчване и настроение. Именно в това е силата на фотографското изкуство.

Препоръчвам и арт фотосесия извън сватбения ден, както се прави в напредналите страни. Тогава младоженците са по спокойни и могат да се отпуснат максимално.

Липсата на достатъчно време за снимки отпада и могат да се направят много повече кадри при същите разходи.

Съвремието предлага и компютърна обработка на снимките, които екипа ми от висококвалифицирани дизайнери обработва веки техен детайл много внимателно , без забележима намеса, така ,че да изглеждат по красиви , но и да запазяавтентичността си.

Горещо препоръчвам и изработката на уникална фотокнига от най знаковите сватбени снимки , където чрез модерено дизайнерско решение ги превръщаме в един неповторим спомен .

И накрая поднасяме завършеният си подукт – Цялото сватбено тържесттво, фотосесията: на DVD обработените снимки, всички останали фотографии обикновено над 1000 броя , албум със снимки фотохартия , фотокнига ,фотопано, фотошарж и всичко каквото сте пожелали в уникални опаковки така, че да ги гледате и показвате с удоволствие.

След години когато вкусът на сватбеното вино избледнее, когато всяка емоция, усмивка и поглед бъдат забравени тогава само сътвореното от Вашия сватбен фотограф ще бъде от значение.

Comments are closed.

Scroll To Top