You are here: Home / Строителство / АБВ Имоти

АБВ Имоти

    Велико Търново, ул. Марно поле 9 Д  062 655 999 / 0887 739 807

АБВ Имоти

АБВ ИМОТИ е една от водещите агенции за недвижими имоти в град Велико Търново, основана от професионални брокери с дългогодишен опит в бранша. Агенцията предлага разнообразие от апартаменти, къщи и земи както в старата столица и в нейните околности така и в цялата страна. За развитието на Вашия бизнес предлагаме магазини, офиси, заведения и атрактивни парцели.

Агенцията съдейства при изготвянето на всички необходими документи по сделките за улеснение на своите клиенти. Предлагаме Ви винаги актуална и най-подробна информация за наем и продажба на всички имоти от базата – данни на АБВ ИМОТИ, както и всички заявки за имоти купува и търси под наем на потенциалните купувачи и наематели.

Безспорният авторитет на агенцията се дължи предимно на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към клиентите и динамичността на екипа на АБВ ИМОТИ Служителите са амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен, прецизно подготвен и представителен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и ги гарантират с оглед интереса на клиентите.

Нашите клиенти могат да разчитат на нас за пълното съдействие от първата до последната стъпка при закупуване на избрания имот.

Ние работим в подходящо за тях време. При нас ще намерите имота, който да превърнете в свой дом. Можем да ви бъдем максимално полезни.

АБВ ИМОТИ е една от водещите агенции за недвижими имоти в град Велико Търново, основана от професионални брокери с дългогодишен опит в бранша.

Comments are closed.

Scroll To Top